Compleet gereviseerde producten

De service van Theo Leenders is bij de prijs inbegrepen. Schaft u bij ons een groot huishoudelijk apparaat aan? Dan bezorgen we dit gratis bij u thuis. Ook het aansluiten op bestaande aansluit punten nemen wij voor onze rekening. De oude apparatuur voeren wij af. Dat scheelt u tijd, geld en energie.

Gebruikte producten

Topkwaliteit

Ons technisch personeel controleert alle tweedehands huishoudelijke producten grondig op eventuele mankementen. Eventuele defecten of storingen word vakkundig verholpen. Wij bieden deze machines pas aan als ze weer in topconditie zijn. U bent verzekerd van een goed werkend apparaat. Mocht er onverhoopt toch een defect zijn dan heeft u altijd 1 jaar garantie.

Service

Schaft u een tweedehands apparaat aan bij Theo Leenders? Ook dan kunt u rekenen op onze prima service. Zo bezorgen we uw grote huishoudelijke apparaat gratis bij u thuis. Ook het installeren van het product nemen wij voor onze rekening. Wij geven goede garanties op onze tweedehands producten. Iets stuk? Dan kunt u altijd rekenen op onze reparatieservice.