Koelkast reparatie in Breda

reparatie tools

Koelkast reparatie Breda? Uw koelkast is toe aan reparatie en u zoekt iemand die hem voor u kan herstellen in Breda?

Theo Leenders helpt u graag. Het is beter uw koelkast te laten herstellen dan alweer een nieuwe koelkast aan te schaffen. Het is goedkoper voor u en beter voor het milieu.

Onze professionele en gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat uw apparaat snel weer naar behoren functioneert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken.

Koelkast reparatie Breda verzorgt door vakmensen

Wanneer uw koelkast kapot is bederft uw voedsel. Dat is niet handig dus u wil zo snel mogelijk een reparatie verzorgt door een vakman in Breda. Bij Theo Leenders bent u van harte welkom met uw kapotte koelkast. Wij verzorgen een witgoed reparatie bij u thuis, waarbij wij geen voorrijkosten rekenen. Daarbij zorgen wij altijd voor een offerte op voorhand zodat u weet wat de kosten zullen zijn. Theo Leenders helpt u met:

  • grote reparaties van witgoed bij u thuis;
  • reparaties van kleine huishoudelijke apparatuur in onze winkel;
  • ervaren professionals met jarenlange ervaring;
  • 1 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen;
  • duidelijke en eerlijke prijsafspraken.

Maak een afspraak voor uw koelkast reparatie Breda

Voor de reparatie van uw witgoed in Breda kunt u ons meteen inschakelen. Voor grote apparaten komen wij gratis voorrijden. Voor kleine reparaties bent u welkom in onze winkel. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.