Theo Leenders de Nr. 1 in witgoed

voorkant winkel

Bij mankementen aan uw witgoed /huishoudelijke apparatuur

Het kan gebeuren dat iemand uw witgoed of vaatwasser moet repareren in Prinsenbeek. Dan is het natuurlijk zaak om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Woont u in Prinsenbeek dan kan Theo Leenders uw wasmachine of vaatwasser voor u repareren.

Op zoek naar service

Witgoed Expert Theo Leenders heeft een professionele en gemotiveerde groep medewerkers die vele jaren ervaring hebben in reparatie en onderhoud van huishoudelijke machines. Als u iemand zoekt die uw vaatwasser kan repareren in Prinsenbeek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden schappelijke vaste prijzen voor de diagnose en eventuele reparatie. Indien er onverwachte kosten zijn maken wij een prijsopgave. Zo kunt u zelf in de hand houden hoeveel u gaat uitgeven.

theoleenders maps

Grote of kleine huishoudelijke machines

Het maakt Theo Leenders niet uit of uw wasmachine of vaatwasser in Prinsenbeek gerepareerd moet worden of een koffiezetapparaat. Voor de grote machines komen we bij u langs. De kleinere apparaten kunt u bij ons in de winkel afleveren. Elke dag worden er diverse reparaties uitgevoerd. Komt u gerust eens kijken in onze winkel.

Meer weten?

Als u meer wilt weten van onze medewerkers, het assortiment of de reparaties kijk dan gerust rond op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, maar bellen of e-mailen kan natuurlijk net zo goed. Ons telefoonnummer is 0162–43 10 35. Het e-mailadres waar u ons op kan bereiken is [email protected].